petak, 18. svibnja 2018.

Koristite li vi sodu bikarbonu kada kuhate jaja? EVO ZAŠTO ĆETE TO OD DANAS STALNO RADITI


Jednostavni trikovi, pogotovo u kuhinji, iz dana u dan nam olakšavaju život. A kada se radi o omiljenoj namirnici mnogih, jajima, ovo morate znati.

Naime, stručnjaci kažu kako su jaja stara između 7 i 10 dana idealna za kuhanje i najlakše ih je oguliti. Ali, mi ne možemo uvijek znati koliko su jaja stara, čak se u jednoj školjci mogu nalaziti jaja različite starosti.

Da biste izbjegli nevriranja oko guljenja, dok se kuhaju u vodu dodajte kašiku soda bikarbone. Soda bikarbona će povećati vlažnost i kasnije ćete ih oguliti bez ikakvih problema.

Još nekoliko trikova s jajima pogledajte u videu:


izvor: novi.ba

Nema komentara:

Objavi komentar

Postoje li kod roditelja razlike između prvog i drugog djeteta?

Roditelji ne rade razliku između prvog i drugog djeteta – to su samo nijanse Svoju djecu, bez obzira koliko ih imaju, roditelji kažu da ...